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AUTHOR
Giuliano S.
Pytosterols and antioxidant compounds in monovarietal Sicilian olive oils
Extra-virgin olive oils of the Mediterranean basin: Nocellara del Belice, (Sicily) and Koroneiki (Crete)
Acidi grassi, steroli e componenti antiossidanti di oli di oliva vergini siciliani da cultivar minori e neglette
Nutritional quality of extra virgin olive oils from two different Olea Europea cultivars: application of a functional matematic index
P76 - NUTRITIONAL QUALITY OF EXTRA VIRGIN OLIVE OILS FROM TWO DIFFERENT OLEA EUROPEA CULTIVARS: APPLICATION OF A FUNCTIONAL MATEMATIC INDEX D.Di Majo1, E. Finotti2, M. La Guardia3, M. L. Picone4, S. Palumbo1, M. Giammanco1, S. Giuliano4 1 Unità Didattico Scientifica di Fisiologia e Farmacologia, Dip.DIGSPO, Università di Palermo; 2 CRA-NUT, Centro di Ricerca per gli Alimenti e la Nutrizione, Roma; 3 Dip. STEBICEF, Università di Palermo; 4 Agenzia delle Dogane, Laboratorio Chimico, Palermo Corresponding author: Danila Di Majo, Unità Didattico Scientifica di Fisiologia e Farmacologia, Dip. DIGSPO, e-mail. danila.dimajo@unipa.it, phone +390916236405 Background The extra virgin olive oil is ver…