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Am Di Noto

METODI FISICO E BIOLOGICO DI IDENTIFICAZIONE DI ALIMENTI IRRADIATI CONTENENTI CELLULOSA ATTRAVERSO L'USO DELLA DNA COMET ASSAY E DELLE SPETTROSCOPIA ESR

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Vastedda della valle del Belìce: processo produttivo e contaminazione sperimentale con Salmonella spp.

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Vastedda della valle del Belìce cheese: production and microbiological investigation

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Monitoraggio biologico nei lavoratori esposti ad EBDC in un’azienda vitivinicola siciliana

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Il latte e i suoi derivati: un alimento senza limiti di età

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APPLICAZIONE E SVILUPPO DI UN METODO DI IDENTIFICAZIONE DEI MANGIMI IRRADIATI E VALUTAZIONE DELLA CAPACITA' SANITIZZANTE DEL TRATTAMENTO RADIANTE

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VALUTAZIONE DELL'ESPOSIZIONE A FITOFARMACI IN POPOLAZIONE GENERALE DI UN COMUNE SICILIANO: DATI PRELIMINARI

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A fast extraction procedure of 2-dodecylcyclobutanone for the identification of irradiated pork, employing gas chromatographic/mass spectrometric analysis

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Valutazione della qualità igienica di pasti pronti per il consumo, forniti da servizi di catering a Palermo”; 41° Congresso Nazionale SITI, Genova, 20-23 ottobre 2004;

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Vastedda della valle del Belice cheese: experimental contamination with Salmonella and Listeria spp.

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Fast Extraction Procedure of 2- DodecylCycloButanone for the identification of irradiated pork, employing Gaschromatographic/Mass Spectrometric analysis

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Determinazione tramite GC/MS di etilentiourea (ETU) in urine di lavoratori di una azienda vitivinicola siciliana esposti a mancozeb

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Prevalence of Sensitization to Anisakis simplex Among Professionally Exposed Populations in Sicily

Anisakis simplex (AS) is a cause of allergic sensitization and potential occupational risk is suggested in fishermen and workers assigned to fish processing and sale. A cross-sectional study was conducted in order to assess possible health effects of occupational exposure to AS in workers recruited from western Sicily fisheries sector. Social, demographic, and occupation-related data were collected. Serum total immunoglobulin E (IgE) and specific IgE levels to AS (threshold >0.35 kU/L) were determined by an fluoroimmunoassay technique. Ninety-four subjects with potential occupational exposure (fishmongers, fishermen, fish industry employees) were recruited. Specific AS IgEs were detected in…

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